Aktivitetsrapport från Marian vecka 127 december II 2021

Förberedelser: Jag tog emot donationer, handlade mat till barnen på centret och för „te klockan sex” mötet plus gåvor till barnens julfest men också till de barn som bor nära centret. Dessutom köpte jag ljusdekorationer.

Jag gav två mycket bra persiska mattor och ett klädstatvi till familjen som lånar oss lokalen för centret. Jag gav dem dessutom en massa kläder som de ombads sortera och dela ut till andra familjer.

Några av barnen kom självmant till centret och några fick jag ringa först. Jag hämtade två av barnen hemifrån. Vi startade dagen med frukost, därefter läxläsning fram till dagens varma lunch. Minibussen kom inte under flera dagars tid eftersom den hade gått sönder, så jag fick följa barnen till skolan.

På tisdagen hade vi ännu en gemenskapsträff med de lokala innevånarna i Viperesti - „Te klockan sex” samlingen. Det var en välsignad tid där flera barn deltog. Vi sjöng, bad och talade om Herren inklusive vårt behov av omvändelse.

Barnen från trean hade en massa läxor varje dag i flera ämnen och ibland var de gråtfärdiga eftersom de inte tyckte de hann med att göra alla läxorna.

Donarionerna delades ut till familjerna i Viperesti.

På fredagen hade vi ett litet firande där barnen från centret och andra barn från samhället fick julklappar.

Tack så mycket till vännerna i Sverige för deras böner och finansiella hjälp.

extra bilder nedan

Klicka